Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yamaha Pss 460, no sound! Amp La4500 replaced, but nothing!
#1
Yamaha Pss 460, no sound! Amp La4500 replaced, but nothing!

Check the headphone jack…most interrupt the speaker signal so if it was broken or had something jammed in it the speakers might not work. Also, if you plug headphones in and can hear it, you’ve narrowed down your search. Check wiring too.


https://electro-music.com/forum/viewtopi...307#450307
Reply


Forum Jump:

[-]
Private Messages
Please login or register to use this functionality.

[-]
Who's Online
There are currently no members online.

[-]
Latest Threads
Yusynth VCO Bad waveform
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
Suggestions for a sampler keyboard, that...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
MIDI Connection to Keyboard
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
I just my neutron and am looking for ide...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
Never had this happen before. The jack t...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
I made an "initial reset" template for t...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
Any modern alternatives to the Casio SK-...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
Drums on the Analog Four
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1
LANDR promise instant inspiration and li...
Last Post: SynthWizard
Today 06:41 PM
» Replies: 0
» Views: 1